Törmelékűr Kalandorai

Házi készítésű anyagok

Szerző: spelljammer on 2018.08.17. 06:53

 

Bár jelenleg Titán világán kalandozunk, azért a Spelljammer sem merült feledésbe. Az elmúlt években több-kevesebb intenzitással elkezdtem készíteni egy összefoglaló anyagot, amely tartalmazza az innen-onnan átvett szabályokat. Így legalább egy helyen lesz megtalálható minden, amit használunk. Bár még közel sincs vége - és nem tudom, hogy befejezem-e valaha :) -, de elmondható, hogy mostanra az anyag 75-80%-a elkészült.

astromundi_map_negativ.jpg

Ami hiányzik belőle, az az arkán-mechanika leírása, amely a gőzgólemek felépítését, készítését és az arkán mechanikus varázstárgyak elkészítését tartalmazza. Azonban, akit ez a téma érdekel, és olvas angol nyelven, nem kell mást tennie, mint fellapoznia a d20 kiadású Iron Kingdoms vonatkozó részeit.

Hiányzik továbbá Törmelékűr leírása, ez azonban, ha más formában is, de megtalálható már itt oldal, a mellékletek között. Még ha nem is az általunk játszott steampunkos, magicpunkos formában.

Maga az elkészített, nyomtatható változatban előkészített Törmelékűr Kalandorai anyag letöltető az oldalsávról.

borito.jpg 

 

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr1614186063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darth Seti 2018.08.24. 20:22:24

Köszi szépen ezt az anyagot! Plusz pont Lady Mechanikáért. Imádom azt a képregényt.
Ilyenkor mindig kedvem támad Spelljammert mesélni, ami most kifejezetten rosszkor jött, mert nemrég kezdtünk bele egy Urban Fantasy történetbe. :D
süti beállítások módosítása