Meglepődve találkoztam néhány hete az újságárusoknál egy új De Agostini kiadvánnyal, amelyhez ráadásul egy Millenium Falcon modell is mellékelve volt, és csupán 490- Ft volt az ára. Természetesen megvettem - ennyi pénzért hülye lettem volna otthagyni -, és elégedetten olvastam, hogy 40 járművet terveznek megjelentetni. A következő számban - elvileg már kapható - Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépe jelenik meg, amelyet majd Dart Vader TIE Advanced gépe követ. Részletes információk a megjelenésekről itt .

Itt megtekinthető a német kiadás, amelyben 80 járművet adtak ki, azonban a magyar kiadás várhatóan a lengyel rendszert fogja követni. 

Az első szám 490- Ft volt, a második 1490- Ft, a többi pedig - a kiadó tervei szerint közel 3000- Ft. Úgyhogy, azt hiszem, csak a klasszikus trilógia járműveit fogom megvenni... És valószínűleg azokból sem az összeset.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr724168491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása