WildSpace - retro videó

Szerző: spelljammer on 2011.08.30. 21:23

Már korábban említettem, hogy a TSR a Spelljammer jövőjét egy Dragonstrike szerű táblás-figurás játékban látta, amely a WildSpace címet viselte. Emlékszem, anno a Silverlandban még láttam egy kiadványt a TSR várható megjelenéseiről (valamikor 1993-94 körül), és abban szerepelt először az agyszívó fejes WildSpace logó. Aztán a Wildspace-ből sem lett semmi, és a Spelljammer is megszűnt. Van ez így. :)

A Dragonstrike játékot ugyan nem ismerem, csak azt tudom róla, hogy anno VHS-es formátumban egy videó is kiadásra került hozzá, ami a doboz része volt. Nos, ez a WildSpace-hoz is elkészült, és úgy fél évvel ezelőtt valaki feltöltötte a trailer-t. Hogy milyen lett? Nos, ezt döntse el mindenki maga. :)

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr913191589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tefrit kapitány 2011.08.31. 13:25:14

Nos igen csak szívmelengető trailernek lehetünk szemtanui. 1980-as évek végén és 1990-es évek elején ez a felvétel még csúcstechnikának számított, s ámulva néztük a "remek színészi" alakításokat. :) Ma már csak megmosolygtat bennünket. ;) De tisztelet az alkotók elött. 20 év múlva a jelenlegi játékok bemutatóin is csak így fogunk mosolyogni. :D

spelljammer · http://spelljammer.blog.hu 2011.08.31. 17:02:54

Hát, a Star Wars 74-es, és ez sehol sincs ahhoz képest. :) Manapság meg bármelyik fan movie többet tud. :)
Úgyhogy, a csúcstechnika erős túlzás. :)

Bár, gondolom más volt a költségvetés és a cél is. A Dragonstrike videója is hasonló technikával készült, és ahogy utánaolvastam, maga a játék elég sikeres volt.

Gondolom a "remek színészi játék" pótolta a trükkök hiányát, és mentette meg a produkciót. :)

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.09.04. 10:23:37

A Hegy gyomrában és az Időlabirintus c. ifjúsági sorozatok jutottak eszembe erről. Akkoriban voltak ilyen technikák a filmgyártásban.

Chomy 2011.09.06. 12:02:05

Hát ez k*rvanagy szerintem. :)

Annak ellenére, hogy vérgagyi - vagy épp azért. Nekem amúgy a Flash Gordon mozifilm ugrott be róla elsőre.
süti beállítások módosítása