In memoriam ZEK

Szerző: spelljammer on 2011.05.04. 15:25

A családunk szamojéd kutyáját tegnap este gyógyíthatatlan betegség miatt el kellett altatni. Bár a szerepjátékhoz nem sok köze volt (ha csak azt nem vesszük annak, hogy az egyik, még m.a.g.u.s-hoz írt kalandmodulom, a "Vérszín hold alatt" utcagyerekét is így hívták), azonban túrázni rendszeresen eljárt velünk élete közel 11 éve alatt. Most szombaton is velünk tartott volna egy 20 kilométeres gyalogtúrán, de így már csak lélekben lehet velünk.

Már el is döntöttük, hogy vagy szervezünk majd egy Zek emléktúrát, amikor bejárjuk a kedvenc útvonalait, vagy valamelyik túrán az Ő emlékére fogunk elindulni. :)

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr932877308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tefrit kapitány 2011.05.08. 01:23:10

Mélységesen megrendített, öreg barátom Zek elvesztése. Emlékszem, mikor egy téli túrán húzott magával hegynek felfelé... mikor Én már lepihentem volna, Ő még tartotta bennem a lelket és húzott fáradhatatlanul. Kirándulj tovább az égi hegyeken... Emlékezem Rád: Norbi
süti beállítások módosítása