A Geonomicon

Szerző: spelljammer on 2009.12.24. 10:09

Ennek a híres kódexnek az említésére először a Nigel Findley által írott Practical Planetology kiadványban került sor, amely 15 új égitestet - közük az agyszívók világát, a Falx-ot - írt le részletesen.

Maga a könyv egy nagyméretű kódex, amely közel 80 világot ír le változó részletességgel az ott járt utazók, kereskedők, kalandozók elbeszélései alapján. A könyv meglehetősen ritka, ezért egy-egy példányáért legkevesebb 20 000 aranyat is megadnak a gyűjtők, illetve az Ismert Szférákat járó űrjárók.

Amíg a három Ismert Szférával számos, közkézen forgó kiadvány, leírás foglakozik különböző részletességgel és mélységben - és ennek megfelelően különböző árfekvésben -, addig a más kristályszférák világait leíró kiadványok meglehetősen ritkák, és alig hozzáférhetőek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szólj hozzá · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr811619997

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: excel training london 2018.12.28. 12:31:56

Colorpak Indonesia Tebar Dividen Rp 19,57 Milyar - Berita Saham Investasi Pasar Modal Market Research

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása