A Vodoni Birodalom

Szerző: spelljammer on 2009.09.26. 07:19

"Valahol a szivárványtenger végtelen kavargásában ott lebeg az a három kristályszféra, amelyek végzete valamilyen különös módon, de összekapcsolódik. Amíg a Szürkeűrben, Birodaloműrben vagy Krynnűrben élők tudnak egymásról, és esetleg ismerik egymás vágyait, annál kevesebbet tudnak azonban azokról az égi kötelékekről, amelyekben mindannyian osztoznak.

Csak félelem nélküli felderítők és felfedezők, valamint a legnagyobb bölcsek vannak tudatában annak, hogy nem csak ez a három Ismert Szféra létezik, hogy vannak odakint más birodalmak is a kozmikus hármason kívül. És nem mind barátságos közülük…

Jónéhányat, de egy tucatnyit biztosan megfertőzött már a háború… Egy háború, amelyről az Ismert Szférák lakó még nem is sejthetik, hogy egyszer elér majd hozzájuk. Tizenkét szféra három ellen. Ez egy intergalaktikus háborút jelent, egy olyan háborút, amelyben az ellenség Vulkaran Sötét Császára, a Tizenkét Szféra Ura, és Minden Szférák Uralkodója.

 Aki nem riad vissza semmilyen eszköztől sem, hogy megszerezze, amit akar…"

Az Under the Dark Fist című Spelljammer modul alapján összeszedtem minden információt, amit a "Gonosz Birodalmáról", a Vodoni Birodalomról tudni érdemes. A Birodalomról, amely hosszú távon nagyobb veszélyt jelenthet az Ismert Szférákra, mint a Nem-emberi háborúkban lecsapódó tünde-humanoid ellentét.

Amit fontos megemlíteni a Birodalommal kapcsolatban, az az, hogy "jelenleg" nem szerepel az Ismert Szférákban közkézen forgó Flogiszton térképek egyikén sem, és talán nem is hallott róla még senki. Ha egy-egy eltévedt csillagbárka el is jutott odáig, akkor sosem tért vissza, arról pedig, hogy vodoni felderítők érkeztek volna az Ismert Szférákba, egyenlőre nincsenek hírek.

Igaz, az Ismert Szférák - még ha nem is tudnak róla - a Második Nem-emberi háború előestéjét élik ezekben a hónapokban. Legalábbis az én kampányomban.

A Vodoni Birodalom ismertetője az oldalsávból letölthető. Jó szórakozást hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr321407885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fogithedragon 2022.11.20. 09:07:42

Szia! Engem nagyon érdekelne ez a vodoni anyag, de nem találom az oldalsávon, esetleg tudnál segíteni? Amúgy meg köszönöm, hogy létezik ez az oldal, nagyon fontos ez a hazai Spelljammer-közösségnek (ha beszélhetünk ilyenről)!
süti beállítások módosítása