Az Ismert Szférák térképe

Szerző: spelljammer on 2009.08.01. 10:51

Az Ismert Szférák térképe az interneten fellelhető anyagok alapján készült. Az eredeti jóval teljesebb ennél a változatnál, azonban törekedtem arra, hogy csak az AD&D Spelljammer® világhoz a különböző hivatalos kiegészítőkben, vagy regényekben megjelent szférák és világok szerepeljenek rajta, a rajongók által kreáltak ne.

Természetesen, egy átlagos űrjáró csak a legfőbb három szférát ismeri. A közelebbiekről csak a bölcsek, tudósok, felfedezők és természetesen a Tünde Birodalmi Flotta rendelkezik esetleg információkkal, de ilyen teljességében egyetlen egy Flogisztont térképet sem lehet beszerezni, sehol az Ismert Űrben.Ilyen átfogó tudással és ismerettel még az arkánok és a reigarok sem rendelkeznek, és talán még az egykoron volt Juna népnek sem volt tudomása valamennyi itt szereplő kristályszféráról.

Néhány Flogiszton áramlat iránya és sebessége is jelölve van a térképen, ezek azonban csak tájékoztató jellegűek, az utazási idő ettől eltérő is lehet. Továbbá arról sem szabad elfeledkezni, hogy bár itt csak két dimenzióban vannak ábrázolva, ezek valójában a térben helyezkednek el. Tehát nem csak egymás mellett, de alatta-felette egyaránt lehetnek. És azt sem szabad elfelejteni, hogy számos ismeretlen, a térképen nem szereplő kristály-szféra is létezik…

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr641281133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása