Spelljammer játékkal a Bíborhold szerepjáték magazin lapjain találkoztam először - ahogy ezt már korábban említettem -, és mint az látszik, szerelem volt első látásra, amely azóta is, lassan immáron 18. éve tart. :)

Szerencsénkre, egy lelkes rpg rajongó - kabal néven ismert az rpg.hu fórumain - megszerezte az egykori főszerkesztő, Tihor Miklós hozzájárulását ahhoz, hogy az újság valamennyi kiadott lapszámát digitalizálja, és pdf-ben hozzáférhetővé tegye az érdeklődők számára.

Úgy gondoltam, hogy mivel számos lapszám foglalkozott az első 1-2 évfolyamban Spelljammerrel, ezért ezeket a lapszámokat itt is elérhetővé teszem.

A Spelljammer világgal foglalkozó leírás, és néhány - magyar készítésű - csillagbárka leírása a 14-16 oldalakon található.

Jó olvasgatást! 

Bíborhold II. évfolyam 2. szám, 1993. február:

http://biborhold.freeiz.com/wp-content/uploads/Biborhold03.zip

  

komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr272632610

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rendszerelmélet 2. 2011.02.19. 11:15:14

Már régóta szeretném folytatni ezt a témát. Alig vártam, hogy újabb nézeteket osszak meg veletek az rpg szabályrendszerek világában.Képzettségek: A képzettségek alkalmazása/mellőzése igazi választóvíz az RPG-k területén. Sokan elhagyják, vagy csak nagy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása