Mivel Magyarországon nehéz hozzájutni, ráadásul az utolsó, 6. rész szinte csak arany árban kapható (még nekem sincs meg) :), ezért úgy gondoltam, hogy most, az e-könyv olvasók korában már elektronikus úton is el tudja olvasni őket, aki szeretné.

Jómagam egy kindle3-at használok - amint az a képen is látszik -, ha azonban valakinek nincs e-könyv olvasója, az egy mobipocket readerrel a számítógépén is tudja olvasni - vagy mivel .prc fájl, akár egy pda-n -, illetve calibre segítségével .pdf vagy .rtf formátumra is átkonvertálhatja.

Egyenlőre még csak ez első részt, A holdakon túl-t alakítottam át, de folyamatban van a többi is. Úgyhogy, akit érdekel, és angolul is ért, az immáron könyvekben is elmerülhet a Spelljammer világegyetemben.

David Cook- Beyond the Moons (A holdakon túl)

A sorozat első kötete.

Teldin Moore kevesett tudott arról, hogy Krynn holdjain túl is van élet, egészen addig, amíg egy csillagbárka le nem zuhant a farmján, és ezzel meg nem változtatja az életét. Egy haldokló idegen mágikus köpenyével és titokzatos szavainak birtokában hamarosan felfedezi, hogy népszerű lett, és menekülnie kell. A lezuhant hajó egyetlen túlélője, egy giff társaságában valóságos versenyfutás kezdődik hogy megtalálják Palanthasi Astinust, majd a Ráseránts hegyi gnómokat, és választ kapjanak a kérdésre, mielőtt a nyomukban járó szörnyű neogik megtalálják őket...

2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr242321744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wright 2011.08.27. 13:02:51

Szia!

Köszi a feltöltést, érdekes a könyv.
Várható hogy felkerül a többi rész is?

spelljammer · http://spelljammer.blog.hu 2011.08.28. 18:34:47

Igen, meglesz a többi is. Az alapokat már megszeretem, már csak át kell majd konvertálni. De nem merek időpontot írni.
süti beállítások módosítása