Úgy emlékszem, korábban már említettem valamelyik bejegyzésemben - bár azt is lehet, hogy az rpg.hu fórumán írtam -, hogy jelenleg épp Bral Sziklájának a magyar nyelvre ültetésén dolgozom. Ha valaki nem tudná, ez egy aszteroidaváros, egy város a csillagok között... Úgy tartják, hogy a Spacefarer's Handbook és a Rock of Bral a két legjobb kiegészítő anyag, ami Spelljammerhez megjelent. Bár, ez utóbbiról azt is mondják, hogy a többi AD&D városleíráshoz és kiegészítőhöz képest is kiemelkedő minőségű.

Nos, a fordítás még eltart egy darabig - most nagyjából úgy 50%-os készenlétben van az anyag -, azonban a térképeket már magyarosítottam, és úgy döntöttem, feltöltöm ide, hogy addig is akit érdekel kedvére bóklásszon a város utcáin.

A város térképe: http://www.spelljammer.fw.hu/a%20szikla.jpg

A város negyedeinek beosztása: http://www.spelljammer.fw.hu/a%20szikla%20negyedei.jpg

 

Aki követi a Csillagtáncos kalandjait, annak talán jó hír, hogy közel három hónapnyi kihagyás után - hiába, itt a nyár - úgy tűnik, hogy augusztus közepén, végén újra összeül a csapat. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spelljammer.blog.hu/api/trackback/id/tr672178165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scorpiotattoo 2010.08.18. 04:41:23

khm..... azon gondolkozom, hogy ez-e az a fórum, ahol elkezdhetek nyivákolni, de persze. A spelljammer csapat nekem kimaradt, de ott voltam a cyberpunk 2020-ban, az earthdawnban, magusban, star wars 2nd editionben. Mind olyan campaignek voltak, amiket, ha azokkal a srácokkal ülök ösze, felemlegetünk..... pedig mikor is volt... Hail Anarion!
süti beállítások módosítása